ExpanderaMera

Platschef till Östersund

Arbetsgivare

ExpanderaMera

Ort

Östersund

Platser

5

Sista ansökningsdatum

2019-11-14


ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

 

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

 

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

 


För vår kunds räkning söker ExpanderaMera dig som vill jobba som platschef / produktionschef.

 

Som produktionschef / platschef kommer ansvara för bland annat kundvård, utveckla och coacha din personal, underentreprenörer, arbetsmiljö, beredning/upphandling, ekonomiska avstämningar, upphandlingsarbete samt ansvara och leda produktionen mot uppsatta projektmål. Vidare kommer du ansvara för kalkyl, anbudslämning samt förhandling för dina projekt vilket ställer krav på att du har erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll.

 

Du som söker tjänsten trivs med att vara en nyckelperson och agera "VD" för mellanstora-till stora projekt. Du som söker ska ha vana att driva för dina projekt. Du ska kunna hantera tidplaner samt kunna hantera projektadministrationen på ett bra sätt. Det är viktigt att du är kommunikativ med tanke de många kontaktytor tjänsten innefattar samt vara tydlig i ditt ledarskap. Vi ser att du hunnit samla på dig erfarenhet från rollen som platschef och har en bakgrund inom mark och anläggning. Tjänsten ställer höga krav på att du är självgående.

 

Vår önskelista:

- Du har tidigare arbetat som platschef

- Du är en god ledare som vet hur du motiverar din personal till toppresultat

- Du är expert på att handskas med kunder!

- Du har med dig entreprenadjuridik, BAS P + BAS U och har förståelse för de ekonomiska aspekterna

- Gärna praktisk erfarenhet som yrkesarbetare inom mark


Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Märk din ansökan: Produktionschef / platschef till syd

Vid frågor om tjänsten kontakta Paula Mann på paula.mann@expanderamera.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från ExpanderaMera

Alla jobb hos ExpanderaMera

Liknande jobb Platschef till Östersund