Fasticon Kompetens

CA Fastigheter söker nu en Fastighetsskötare till Malmö!

CA och familjen Claessons verksamhet startades 1912 i Kalmar och utgjordes då av främst byggnation av bostadsfastigheter. Byggverksamheten fortsatte sedan med såväl externa uppdragsgivare som byggnation för egen förvaltning. De fastigheter som byggdes i egen regi under denna period ägs fortfarande av CA- koncernen och utgör delar av stommen i dagens fastighetsbestånd.

 

Idag är verksamheten inriktad på fastighetsutveckling, främst i Sverige, med kontor i Stockholm, Malmö, Borås, Jönköping, Växjö och huvudkontoret i Kalmar, men även i Tyskland, Estland och Ryssland. Vid utgången av 2018 ägde CA- koncernen fastigheter med en yta om mer än 630 000 kvadratmeter. Av detta bestånd utgörs ca 48% av bostäder, medan resterande ytor utgörs av kommersiella lokaler, såväl butiks-, kontors-, hotell- som lagerytor. Inriktningen är främst centralt belägna fastigheter med god standard.

 

 

Om tjänsten:

I rollen som Fastighetsskötare ansvarar för den inre och yttre skötseln av diverse olika fastigheter. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, men i ditt ansvar ingår både inre och yttre miljö, felanmälan, reparationer och drift. Detta ställer krav på din mångsidighet och ger dig samtidigt en utvecklande och varierande vardag.

 

 

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god erfarenhet från bygg-/ och fastighetsbranschen, där du idag kanske har en liknande roll, så till vida att du är van vid att skapa goda kundrelationer, samt trivs med en mångsidig vardag och att ge god service till kunden. Du har lätt för att samarbeta, men kan även arbeta självständigt. Du är omdömesgill, lösningsorienterad och innehar god social kompetens och kommunikativ förmåga.

 

 

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar CA Fastigheter med Fasticon Kompetens. Vi granskar ansökningar löpande och ser gärna din ansökan omgående. Sista formella ansökningsdag är 23/8.  För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen hänvisas till ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 eller peter.karlsson@fasticon.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

CA Fastighetsservice

21134 Malmö

Arbetsplats

Malmö

Titel

Fastighetsskötare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 18 timmar sedan . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 13 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb CA Fastigheter söker nu en Fastighetsskötare till Malmö!