FMV

Administratör och chefsstöd till Verksamhetsområde Marin

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.


Om oss
FMV:s verksamhetsområde Marinmateriel, Verksamhetsområde Marin, ansvarar för anskaffning och avveckling av materielsystem till Försvarsmaktens verksamhet inom det marina området. Det vi levererar ska göra det möjligt för krigsförbanden att lösa sin uppgift i fred, kris och krig – nu och i framtiden.

Målet för verksamheten är att säkerställa en effektiv och ekonomisk optimering av hur materielen anskaffas och sammansätts till komplexa system som uppfyller högt ställda krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta innebär ansvar för planering, produktionsledning, designledning, anskaffning, vidmakthållande och uppföljning inklusive produktion och tekniskt ansvar.

Verksamhetsområde Marin är FMV:s huvudföreträdare inom marinmaterielområdet gentemot Försvarsmakten och då specifikt Marinen, samt andra internationella kunder.


Arbetsuppgifter
Som administratör och chefsstöd är du med och bidrar till en effektiv administration inom Verksamhetsområde Marin. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat diarieföring och lottning av handlingar i FMV:s stödsystem samt verka som användarstöd till andra kollegor för de systemen.

Du arbetar även med remisshantering, samordning och expediering av handlingar samt utgör ett allmänt administrativt stabs-, personal och konsultstöd.

I din roll kommer du också att vara ett särskilt stöd för Chef Verksamhetsområde Marin. I de uppgifterna ingår till exempel att hålla koll på kalenderbokningar, dokumentation och mötesbokningar.


Vi söker dig som
Du har gymnasiekompetens och gärna ett par års erfarenhet i rollen som administratör eller chefsstöd. Vidare har du erfarenhet av arbete i en större organisation.

Eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt är meriterandeDu ska ha god kunskap om Microsoftpaketet, särskilt PowerPoint, Word, SharePoint och Outlook. Du ska även ha god kunskap i svenska, såväl i tal som skrift.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i en offentlig verksamhet och gärna på FMV eller i Försvarsmakten. Vi tror även att du kommer att ha nytta av viss erfarenhet med att stötta personal i olika personalrelaterade frågor i den här rollen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då rollen innebär mycket olika slags uppgifter och tät kontakt med andra medarbetare.


Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Stockholm.


Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Sebastian Granath OFR/S Ola Fransson, OFR/O Dick Gregersjö och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Fredrik Åström på telefon 0709-824 649.
Sista ansökningsdag är 2022-05-29. 

Välkommen med din ansökan.


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu


Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Administratör och chefsstöd till Verksamhetsområde Marin