För dig som rekryterar

Media.jobbdirekt.se

 

Media.jobbdirekt.se grundades av Schibsted 1999 och ägs idag av Career Group Sverige AB. Media.jobbdirekt.se är ett av de starkaste varumärkena i vår bransch och vi har en stark närvaro på den svenska jobbmarknaden; såväl på branschnishade sidor och fackförbund som på sidor med bredare målgrupper. Vi är en av Sveriges ledande jobbsajter med massor av lediga jobb och mer än 20 års erfarenhet på jobbmarknaden.

Vi vänder oss både till stora och små företag som alla finner stor användning i våra olika rekryteringstjänster. Hos oss går det snabbare att söka jobb vilket gör att ni som arbetsgivare får fler ansökningar på kortare tid.

Vi strävar efter att hela tiden vara den självklara rekryteringskanalen för svenska och nordiska företag och vi vet vad som krävs för att göra våra kunder nöjda!

Annonsera med oss

Fler ansökningar på kortare tid

Vi erbjuder våra kandidater en enkel och snabb tjänst för att söka jobb. Vår förenklade CV-hantering, IP-styrning och intelligenta sökmotor har visat sig ge våra kunder fler ansökningar på kortare tid. .

Annonsera brett eller nischat

Media.jobbdirekt.se är en bred jobbsajt där annonserna når många personer inom olika kategorier över hela landet. Genom IP-styrning kan våra kunder välja att enbart visa sina annonser i närregionen och våra nischade partnersajter gör det möjligt att visas enbart mot utvald målgrupp.

Jobbdirekts nätverk

Att annonsera med Media.jobbdirekt.se innebär möjlighet att nå ut även i nedanstående partnersajter.

Våra partners

Tidningen Karriär Byggcheferna Ingenjörsguiden
Kollega Karriärjobb Jobbdirekt.se
ST Jobb inom ekonomi Pellesoft
Jobb inom juridik Jobb inom sälj Jobb inom teknik
Jobb inom administration Jobb inom kommun Jobb inom data it


Kontakta oss och börja annonsera!

Tel: 08-650 69 20
Fax: 08-653 03 70
Mail: jobb@jobbdirekt.se
Adress: Arenavägen 45, 121 77 Stockholm