Östersunds kommun

Specialpedagog/speciallärare till Barn- och elevhälsan

Tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Barn- och elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna, och i viss omfattning även till förskolorna, i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, psykologer, logopeder, specialpedagoger/speciallärare och pedagoger med spetskompetens. Till Barn- och elevhälsan hör även Särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team. Sammanlagt arbetar inom enheten drygt 60 medarbetare.

 

Vi söker nu en specialpedagog/speciallärare.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är orienterade kring skolans kompensatoriska uppdrag med fokus på att stärka elevernas utveckling mot målen. Det kan bland annat innebära att kartlägga och analysera barns tal- och språkutveckling, läs- och skrivutveckling eller matematiksvårigheter, kartlägga lärmiljöer och därefter utarbeta förslag och material till åtgärder, handleda och utbilda personal samt arbeta med elever individuellt och i grupp. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga till planering och organisation. Du kommer att tillhöra Barn- och elevhälsans centrala stödteam, som består av specialpedagoger, speciallärare, logopeder, pedagoger och en socionom.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare med fullgjord utbildning och dokumenterad erfarenhet av specialpedagogiskt arbete. Fördjupad kompetens inom läs och skriv, tal, språk och kommunikation eller matematiksvårigheter är meriterande. Tjänsten kräver körkort.

 

Det här kan vi erbjuda

Spännande, utmanande och utvecklande arbete tillsammans med oss på Barn- och elevhälsan. Vi ser till att introducera dig väl i dina nya arbetsuppgifter. Du erbjuds friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra erbjudanden i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

biträdande chef

Anna Albertsson

063-14 43 69

073-2756205

 

facklig representant Lärarförbundet

Vivianne Mattsson

063-14 43 12

 

facklig representant SRAT

Anna Fröling

063-14 42 04

 

Speciallärare

Maria Björch

063-14 32 10

 

Sista ansökningsdag

2022-05-22

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog/speciallärare till Barn- och elevhälsan