Bahusia

Mättekniker / Kvalitetstekniker till UFAB

UFAB
Uddevalla
Industriell tillverkning
 
Sista ansökningsdatum
2019-09-17


Om UFAB
UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget.

Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter medarbetare som vill växa med oss.


Om tjänsten
Du kommer att arbeta med ankomstkontroll, felanalyser, reklamationshantering, verifiering, kontroll, dokumentation inför leverans, registrera i affärssystem, 8D-rapporter, mätning, kalibrering och kvalitetsarbete.
Arbetstiden är dagtid med flextid.


Din erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som mättekniker / kvalitetstekniker.
Du behärskar ritningsläsning och har kunskap och vana av kontroll, dokumentation och mätning. Har du erfarenhet av arbete i mätmaskin är det meriterande.
Du innehar B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Din personlighet
Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du är kommunikativ, strukturerad, initiativtagande och handlingskraftig.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.


Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se


För mer information
Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Mättekniker / Kvalitetstekniker till UFAB