Jurek

Ekonomiassistent/Junior Controller till Sitowise Sverige

Byggnadstekniska Byrån är ett expansivt och spännande bolag konsulterande inom byggsektorn. Vi ingår i den finska koncernen Sitowise. Våra engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi expanderar och i samband med det söker vi nu en lösningsorienterad och prestigelös Ekonomiassistent/Junior Controller. Är du ekonomiassistent idag och vill utvecklas i din roll? Då kanske detta är nästa steg för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Ekonomiassistent/Junior Controller kommer du att tillhöra ett litet härligt team. Rollen har både administrativa och analytiska inslag, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 

• Kundfakturering

• Underlag och samarbete med Business controller ang. företags -och projektekonomi

• Vara behjälplig vid prognos- och budgetarbete

• Kalkylkostnadsberäkningar

• Diverse ekonomirelaterade administrativa uppgifter.

 

 

Vem är du?

Du är en social person som trivs att arbeta både i lag och enskilt. Du är van att hantera stora flöden på ett strukturerat och noggrant sätt. Du lägger stor vikt vid att leverera i tid, tycker om siffror och att lösa problem. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som innebär nya anpassningar. Du tycker även om att ta egna initiativ och har förmågan att se över och utveckla processer.

 

Vi ser att du har åtminstone en gymnasial utbildning inom ekonomi och gärna ett par års arbetslivsfarenhet inom området. Har du tidigare erfarenheter från ekonomisystemet Xledger är det meriterande. Vidare värdesätter vi att du är en person som uppskattar bra teamwork och vill vara en del i ett team som bidrar till ett bra företagsklimat.

 

 

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett spännande, väletablerat bolag med social stämning och kompetenta, härliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler med fantastisk utsikt över Stockholms city.

 

I den här rekryteringen samarbetar BTB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel. 073 745 06 46 alternativt emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Sitowise är ett konsultföretag som efter förvärvet av BTB, TFIP och V-kompetens har närmare 1900 medarbetare.

 

Koncernen erbjuder sina kunder ett heltäckande tjänsteutbud inom planerings, expert- och digitaltjänster för urbana miljöer och är en ledande planerings- och konsultbyrå inom byggbranschen i Finland.

 

Bolaget har också verksamhet i Norge, Baltikum och Polen.

 

Det svenska affärsområdet erbjuder tjänster inom byggnadskonstruktion, geokonstruktion och geoteknik. Samt helhetslösningar inom tekniska installationer.

 

Vi värderar våra medarbetare och deras kompetens högt. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet- att kontinuerligt hitta förbättringsområden samt ta del av de senaste programvarorna inom byggteknik och geoteknik. Vi vill att varje medarbetare ska känna delaktighet och vilja vara med och driva företaget framåt.

 

Sitowise - The Smart City Company 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent/Junior Controller till Sitowise Sverige