Jurek

Head of Legal till Questback

Questback grundades år 2000 och levererar en komplett plattform för att samla in medarbetar- och kundupplevelsedata i syfte att hjälpa sina kunder att fatta smartare beslut och driva sin verksamhet framåt. Vi tror att samla in, analysera och agera på data ger underlag för att omvandla organisationer, skapar förutsättningar för kontinuerlig innovation och medför konkurrensfördelar. Med cirka 1600 kunder spridda över 50 länder och en ledande position i Norden är Questback inne på en spännande tillväxtresa.

 

Vi söker nu vår Head of Legal.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Head of Legal hos Questback är ditt främsta ansvar att stötta organisationens alla delar genom juridisk rådgivning i syfte att verksamheten ska uppnå sina affärsmål och följa lagar och föreskrifter. Du kommer vara Questback:s enda jurist vilket innebär at du agerar lokalt, nordiskt och även i en internationell kontext.

 

Du kommer arbete med en mängd olika affärsjuridiska, verksamhetskritiska områden såsom;

- Dataskydd

- Bolagsrätt

- Governance

- Hantera, förhandla och skriva kund- och leverantörskontrakt,

- riskhantering,

- arbeta proaktivt med aktiviteter och förberedelser för kommande projekt,

- rådgivning till ledningsgruppen samt inte minst

- ge råd och delta i större projekt som vår globala expansion och M&A.

 

Du kommer ha en central roll i bolagets datasäkerhetsarbete och det är av särskild vikt att du har mycket goda kunskaper personuppgiftshantering och om Dataskyddsförordningen för att säkerställa att Questback:s personuppgifts- och säkerhets policyer uppdateras och följs.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med bolaget när vi växer, utvecklas och expanderar globalt. Som inte ser juristfunktionen som en stödfunktion utan som en viktig del i affärens utveckling och som genom proaktivt arbete ser till att det blir så.

 

Du är en skicklig jurist med generalistkompetens samt ett kommersiellt förhållningsätt och du kan balansera din roll att skydda företaget med rollen som affärspartner.

 

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst tre års erfarenhet av juridiskt arbete från advokatbyrå eller bolag. Vidare har du goda juridiska kunskaper och stort intresse för att utveckla din förmåga och ett kvalificerat juridiskt förhållningssätt. För att lyckas i rollen bör du vara analytisk, noggrann och ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är lösningsorienterad, serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

 

 

Du erbjuds:

Questback erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete där du kommer ges stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll. Hos oss jobbar individer med olika nationaliteter och bakgrunder som alla delar samma driv och passion. Vårt kontor är modernt och centralt beläget men vi har ett flexibelt synsätt på varifrån du utför ditt arbete.

 

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 29 december, via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Questback med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se

 

 

Om Questback

Välkommen till Questback och vårt uppdrag att hjälpa organisationer att ta smartare beslut genom att lyssna på de personer som betyder mest för er framgång. Som en av Nordens ledande aktörer inom feedbacklösningar, har vi över 1600 kunder med majoriteten i Norden.

 

Questback grundades i Oslo år 2000, och har sedan dess stadigt vuxit i Norden, nu med kontor i Oslo, Stockholm och Espoo. Vi har ett driv för att hjälpa nyfikna organisationer skapa insikter från feedback av kunder och anställda. Questbacks kraftfulla men lättanvända lösningar har hjälpt tusentals organisationer att ta smartare beslut. I augusti 2021 börsnoterades Questback på Euronext Growth i Oslo.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Legal till Questback