Jurek

HR Business Partner till Becker Industrial Coatings

Vill du vara del av en global förändringsresa och bidra med affärsnära HR och stort fokus på hållbarhet? Lockas du av en spännande och omväxlande roll i ett världsledande företag som utvecklar, producerar och säljer färg för industriell användning? Vill du bidra till våra chefers och medarbetares utveckling och vår framtida kompetensförsörjning? Vill du ingå i ett familjeägt företag med varm företagskultur i en global och innovativ miljö? Då kan du vara vår nya HR Business Partner!

 

Du blir en viktig person i vår ledningsgrupp för Operations och kommer att driva och utveckla personalfrågorna inom verksamheten i Märsta. Din närmsta chef är vår HR Manager för Beckers verksamheter i Sverige och Ryssland.

 

 

Vad Beckers erbjuder dig

Som HR Business Partner hos oss jobbar du med att stötta och coacha ledare och medarbetare inom alla HR-relaterade områden som tex företagskultur och engagemang, rekrytering, employer branding, lärande och utveckling, performance management, arbetsmiljö, lönerevision, lönekartläggning, statistik, rapporter, arbetsrätt, MBL-förhandlingar och avslut. Vi har många spännande projekt framöver kring hållbarhet, självledarskap och mångfald för att nämna några.

 

Du kommer att få möjlighet att använda din kreativitet och ditt driv att utveckla HR, driva projekt och samarbeta med global HR. Du kommer också att erbjudas möjlighet att lära och utvecklas i din roll.

 

 

Bakgrund

Du har cirka 5-10 års erfarenhet som HR-generalist/HR Business Partner och trivs i en roll där du stöttar chefer, både i det dagliga arbetet och i deras egen utveckling. Du har erfarenhet från en värderingsstyrd organisation med både tjänstemän och arbetare och har en akademisk examen inom beteende- eller personalvetenskap eller liknande. Du är trygg i rollen och skapar förtroende och engagemang. Du har lätt för att uttrycka dig och kommunicera på svenska och engelska.

 

 

Din personlighet

Du gillar att jobba verksamhetsnära och motiveras av att få med dig medarbetare, chefer och ledningsgrupp. Du har lätt för att förstå vad som är viktigt för verksamheten utifrån ett affärsperspektiv och på så sätt initiera relevanta HR-aktiviteter som skapar värde och coacha chefer. . Du drivs av att vara serviceinriktad samtidigt som du har förmågan att stärka andra. Du tycker om att leda i förändring, är en god lyssnare, kommunikativ och lösningsfokuserad.

 

Värderingarna; kundfokus, tillit & integritet, laganda samt förmåga att forma och förändra är något som stämmer väl in på dig.

 

 

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Så ansök gärna redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten kontakta Cecilia Hasslev Billing, 0733-41 41 98 cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

 

 

Om Beckers

Becker Industrial Coatings, med sina över hundraåriga rötter i Sverige, tillverkar färg för industriellt bruk och är en del av Beckers Group som ägs av Lindéngruppen. Vi finns i 19 länder och med huvudkontoret i Berlin. Beckers Group är den största leverantören av Coil Coatings i Europa och anläggningen i Sverige, Märsta, är den största i norra Europa. Därifrån tillverkar vi färg till Ryssland och Norden. Våra värderingar Kundfokus, Laganda, Forma & Förändra och Tillit & Integritet är alltid vägledande för oss!

 

Sökord: Sustainability, Värderingsstyrt, Hållbarhet, HR Business Partner, HR Generalist, HR Ansvarig. 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Becker Industrial Coatings