Jurek

HR Business Partner till GB Glace

Är du en engagerad person som brinner för att göra skillnad? Vill du arbeta i ett globalt företag med hållbarhet i fokus? Fortsätt då att läsa!

 

Vi söker nu en HR Business Partner till Unilevers ikoniska GB-glassfabrik i Flen. Du kommer i det dagliga jobba tillsammans med fabriksledningen och cheferna i fabriken, och har samtidigt förmånen att få vara en del av Unilevers nordiska professionella HR-team. Du rapporterar till HR Business Partner för Supply Chain Nordic och är medlem i fabrikens ledningsgrupp.

 

 

Om rollen som HR Business Partner

Du kommer att stötta cheferna i fabriken och jobba med deras utveckling, samt säkerställa att de anställda långsiktigt har rätt kompetens. Du är den som tillsammans med våra chefer ansvarar för det fackliga samarbetet med den lokala fackliga klubben. Du är ett HR-stöd i hela medarbetarcykeln från anställning och rekrytering till avslut. Du har också en viktig i roll i frågor kopplat till arbetsmiljö och rehabilitering. Att jobba med HR hos Unilever innebär att du har tillgång till strukturerade processer och Shared Service funktioner och du blir en brygga mellan Unilever centralt och glassfabriken i Flen.

 

 

Dina löpande uppgifter

• Fungera som arbetsrättsligt stöd gentemot fabriksledning och chefer

• Utveckling av chefer

• Organisationsfrågor, ofta starkt kopplade till arbetsrätten

• Talangfrågor kopplat till att bibehålla och stärka en hög kompetensnivå på sajten

• Coacha ledningsgrupp och chefer inom frågor kopplat till kompensation och förmåner

• I samarbete med HR-kollegorna inom Unilever säkerställa att Unilevers HR-policys, processer samt att lagar och avtal för alla anställda efterlevs

• Genomföra HR-projekt i linje med Unilevers processer och mål

 

I den här rollen får du chansen att jobba med många kontaktytor både i GB-Glassfabriken i Flen och med det nordiska HR-teamet.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har en stark egen motor och som motiveras av att utveckla verksamhet och människor. Andra egenskaper som kännetecknar dig är din förmåga till struktur, ditt lösningsfokus, din kommunikativ förmåga och ditt mod att våga utmana. Du har antingen erfarenhet från att ha jobbat som HR Business partner eller HR generalist eller så kan du komma från en chefs- eller teamleadroll där du haft ansvar för att driva utveckling av team och medarbetare och har kommit i kontakt med arbetsrättsliga och fackliga frågor. En annan möjlig bakgrund är att ha jobbat inom fackförbundsvärlden. Troligen har du en akademisk examen i botten, men det är inte ett krav, däremot vill vi att du har arbetsrättsliga kunskaper.

 

 

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Du som söker behöver vara bekväm med att arbeta med placering i Flen. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR och Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan!

 

 

Om Unilever

Vi drivs av vårt syfte: att göra en hållbar livsstil till en del av vardagen. Det är därför vi går till jobbet. Det är därför vi bedriver vår verksamhet. Det är vårt sätt att inspirera till enastående prestationer. År 1883 lanserades Sunlight Soap i Storbritannien av vår grundare. Denna produkt var banbrytande, innovativ och hade ett syfte: att främja hygien och ge vanliga människor möjlighet att hålla sig rena. Vi jobbade för en mer hållbar tillvaro redan då. Nu har vi över 400 varumärken och drivs fortfarande av samma syfte. Vi vill göra bra saker för vår planet och vårt samhälle – inte bara mindre skada. Vi vill göra något åt de sociala och miljömässiga problem som finns i vår omvärld, och vi vill förbättra människors liv med våra produkter. Vi har varit pionjärer, innovatörer och framtidsbyggare i över 120 år, och vi tänker fortsätta på samma sätt. På det hållbara sättet.

 

 

Område: Flen

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Flen . Publicerat : 14 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till GB Glace