Jurek

HR konsult med 5–7 års erfarenhet för framtida uppdrag

Vi på Jurek HR/ID Entity vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR-konsult.

 

Vi söker dig som har erfarenhet inom HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du är intresserad av konsultuppdrag som HR Manager, HR Business Partner eller HR Specialist – till exempel med specialistkompetens inom till exempel arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, rekrytering, compensation & benefits och avveckling.

 

Vi på Jurek HR/ID Entity erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

 

Uppdragen via Jurek HR/ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

 

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta vår konsultchef inom HR My Andersson, my.andersson@jurek.se eller Researcher Martin Hage på martin.hage@jurek.se.

 

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

 

Vi ser fram emot att din kontakt snarast möjligt!

 

Sökord: HR Business Partner, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt, Compensation and benefits

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR konsult med 5–7 års erfarenhet för framtida uppdrag