Jurek

Redovisningsekonom med controlling-erfarenhet för uppdrag!

Vi söker nu en engagerad person med intresse för redovisning, controlling och gärna sport – för ett spännande uppdrag med start efter sommaren. Här erbjuds du ett varierande konsultuppdrag där du kommer få arbeta med löpande redovisning, analyser och bokslut. Låter detta spännande? Läs mer nedan och hör av dig!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom med controlling kommer du ha en nyckelroll i ett mindre team, som jobbar tätt tillsammans. Du kommer hantera både löpande redovisning och budgetprocesser. Vidare kommer din huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Registrering och matchning av fakturor

 • Budgetarbete och prognos: nära samarbete med affärsområdeschefer för att utveckla kostnadsbudgetar och framtidsprognoser

 • Resultatrapportering

• Fakturering

• Kontoavstämning och analyser

• Momsrapportering

• Ad hoc-uppgifter: hantera varierande uppgifter inom redovisningsgruppen

• Deltagande i månadsbokslut

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst några års erfarenhet av redovisningsarbete samt erfarenhet av budgetarbete och resultatanalys. Du har en prestigelös- och pragmatisk inställning och trivs som en del av ett litet team, som innebär att arbeta både högt och lågt. Du är en noggrann och analytisk person som gillar att arbeta med siffror och trivs i en stöttande och familjär arbetsmiljö. Vi ser det som ett plus om du har tidigare erfarenhet från produktbolag, även om detta inte är ett krav.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande uppdrag hos ett professionellt men också familjärt bolag. Trivs du som bäst i ett mindre team, där du får ta stort ansvar och samarbeta på riktigt – då är detta uppdrag för dig!

 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start under augusti och löpande cirka fem månader framåt – med chans till förlängning för rätt person. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hedda Grenlöv på hedda.grenlöv@jurek.se . Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan!

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek 

 

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 10 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom med controlling-erfarenhet för uppdrag!