Skanska

Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är en av våra bostadsbyggande distrikt som vi behöver förstärka med en arbetsledare.

 

I Järvastaden, Solna Kommun, utvecklar Hus Stockholm Nord tillsammans med Skanska Nya Hem svanenmärkta bostadsrätter i projekten Linnéan, Kaprifolen och på sikt startar vi projektet Ängsklockan. Kommande år skall vi bygga mer är 400 lägenheter i Järvastaden.

 

Nu söker vi dig som har mycket goda kunskaper inom produktion och är beredd att gå in i en roll med arbetsledaransvar. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Tillsammans bygger bostäder och fastigheter för framtiden!

 

Hur kommer din arbetsdag att se ut?

Som arbetsledare på Skanska kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att ansvara för att egen produktion och underentreprenörer arbetar efter lagar, regler, riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer även att leda, planera, samordna och styra pågående byggproduktion med hög produktivitet samt bidra till att egen produktion och underentreprenörer arbetar efter uppsatta riktlinjer och mål för hållbar utveckling och grönt byggande. Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

 

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har hög kompetens inom produktion och minst fem års erfarenhet av arbete som arbetsledare inom entreprenadverksamheten. För att passa i rollen krävs det att du har en god social förmåga och ett intresse för andra människor. Du är självgående och mångsidig i ditt arbete. Vi ser även att du har

 

• utbildning i samhällsbyggnad, byggteknik och/eller konstruktion

• erfarenhet av arbete som arbetsledare inom entreprenadverksamhet

• en gedigen erfarenhet inom bostadsproduktion av flerfamiljshus

• B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten

 

Vidare är du engagerad i det du gör och har ett stort intresse för verksamheten och dess utveckling samt delar våra värderingar i ditt ledarskap. För att lyckas i rollen behöver du även känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Tommie Gutén på telefonnummer: 010 – 448 77 49 eller via mail: tommie.guten@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm