Skanska

Inköpare Inköp Stora Projekt - Göteborg

Inköpare till Stora Projekt Göteborg med näsa för affären!

Skanska Sverige Inköp fokuserar på hållbara inköp till lägsta totalkostnad för att vi tillsammans ska vinna och genomföra fler lönsamma projekt. På så vis bidrar vi till att bygga ett bättre samhälle. Inköpspriset är viktigt, men det är totalkostnaden som räknas. Därför tittar vi på vad som är den bästa lösningen i varje köp. Tillsammans skapar vi korrekta och hållbara avtal till lägsta totalkostnad.Inom Väg och Anläggning Stora Projekt har vi de största och mest komplexa projekten inom Skanska 
Här får du chansen att arbeta med Stora Projekt inom väg, järnväg som t ex Hamnbanan och många andra spännande projekt. Hos oss värdesätter vi att ha välplanerade projekt med god struktur och ordning och reda. Du leder upphandlingar och ser till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet.

Den största delen av din tid arbetar du med inköpsberedningar och genomför prioriterade projektspecifika inköp gällande allt inom anläggningsentreprenader. Genom din erfarenhet verkar du för ett effektivt nyttjande av inköps samlade resurser, kunskaper och erfarenheter. Du tillhör den centrala inköpsorganisationen men kommer att sitta på plats i projekten. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.


Du driver affären utan att tumma på våra värderingar!
I den här rollen kommer du arbeta med komplexa upphandlingar och därför behöver du ha minst 3-års relevant yrkeserfarenhet och en akademisk examen från högskola alternativt lång erfarenhet av inköp inom anläggningsentreprenader. Du har erfarenhet av att leda nationella såväl som internationella upphandlingar. Du är en van förhandlare och du går från strategi till praktisk handling.


Som person är du lyhörd, ser till affären och drivs av att ge god service. Då du kommer jobba i team tillsammans med planeringsingenjörer, projekteringsledare, produktionschef, kommersiell chef och projektchef är det något som du trivs med och uppskattar. 


Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i
Vi på Skanska har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.


Ansök redan idag!
Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-09-20 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef Hans Fransson på tel 010- 448 13 58 eller Inköpsledare Andreas Lindblom 010- 448 45 13. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Inköp Stora Projekt - Göteborg