Skanska

Junior Inköpare Inköp Stora Projekt - Göteborg

Vill du göra inköp i Skanskas största projekt? Vi söker en Junior Inköpare till Stora Projekt Göteborg!

 
Skanska Sverige Inköp fokuserar på hållbara inköp till lägsta totalkostnad för att vi tillsammans ska vinna och genomföra fler lönsamma projekt. På så vis bidrar vi till att bygga ett bättre samhälle. Inköpspriset är viktigt, men det är totalkostnaden som räknas. Därför tittar vi på vad som är den bästa lösningen i varje köp. Tillsammans skapar vi korrekta och hållbara avtal till lägsta totalkostnad.Inom Väg och Anläggning Stora Projekt har vi de största och mest komplexa projekten inom Skanska 
Här får du chansen att arbeta med Stora Projekt inom väg, järnväg som t ex Hamnbanan och många andra spännande projekt. Hos oss värdesätter vi att ha välplanerade projekt med god struktur och ordning och reda. Då du kommer arbeta tillsammans med en senior inköpare har du stora möjligheter att utvecklas i din roll som inköpare. Du kommer att både driva egna inköp och ingå i ett team som gör större inköp gällande allt inom anläggningsentreprenader. Här är det viktigt med ett nära samarbete mellan inköp, projektering, produktion och våra kunder. Du kommer också arbeta med inköpsberedningar, handlägga inköpsplaner och leverantörsplaner. 

Du tillhör den centrala inköpsorganisationen och är placerad i Göteborg men kommer tillbringa den största delen av din tid på plats i projekten eller i anbudsorganisationen. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.


Vi vill att du ska utvecklas över tid i denna roll!
Därför ska du i din ansökan motivera varför just du är rätt för den här rollen. Du har en akademisk examen från högskola eller YA utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggningsentreprenader och/eller inköp. Som person är du driven, lyhörd och har ett personligt engagemang i ditt arbete. Du ser till affären och trivs när det är ett högt tempo. Du trivs att jobba i team, har lätt för att bygga nätverk och du ser möjligheter där andra ser problem. 


Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i
Vi på Skanska har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.


Ansök redan idag!
Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-09-20 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef Hans Fransson 010- 448 13 58 eller Inköpsledare Andreas Lindblom 010- 448 45 13. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. 

Välkommen till Skanska!


Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Junior Inköpare Inköp Stora Projekt - Göteborg